OM OSS

Som overstående beskriver er fellesnevneren for vår virksomhet, - Jakt og våpen.

BIG-5 er en sidestilt avdeling i BIG5 som jobber mot utvikling og produksjon av produkter, samt import av innovative og nyskapende løsninger og produkter innenfor segmentet.

Tilsammen har personer tilknyttet oss over 100 års erfaring med jakt, skyting og fra våpenbransjen.

Dette gir oss store fordeler når vi utvikler nye produkter eller kompletterer vareutvalg.

Vi tar også på oss i en viss grad utvikling og/eller vi kan bistå med kontakter for markedsføring, produksjon og evt søknad om patent ol.

Vi har "inhouse" ansatte med erfaring fra regnskap, revisjon og forretningsutvikling.


Selskapet søkte løyve om kjøp og salg av skytevåpen og ammunisjon høsten 2014, siden oppstart har hovednæringen vært, nettopp det. Fra og ha en ganske enkel forretningside basert på kjøp av brukte våpen inndratt av det Svenske politi har selskapet utviklet seg til å bli en relativt fullverdig våpenbutikk med både nye og brukte skytevåpen, optikk, ammunisjon og relevant skyte og jaktutstyr.

Vi har helt siden oppstart fokusert på og bli en helhetlig leverandør av både produkter og tjenester til deg som er våpen eller skyteinteressert. 

Som en del av å utvikle vårt konsept har vi idag eget lakk og overflatebehandlingsavdeling, trearbeidsavdelig og et relativt godt utrustet verksted. 

Vår mann på trearbeidsavdelinga er knivmaker med møbelsnekker-utdanning mens vår mann på lakk og overflate har fagbrev innen dette, begge er lidenskaplige jegere og har stor våpenkunnskap.

1
2
3

© Copyright. All Rights Reserved The Big 5 AS

Powered by BIG5.NO